Bilder Crossfit Nykvarn

Blod, svett och tårar. Mjaaa... i alla fall en massa svett när Crossfit Nykvarns första tävling gick av stapeln. Här hittar du information och länkar till de bilder jag tog under eventet. 

Jag har lagt upp ett urval av bilder i ett galleri för påseende. Här kan du hitta dina favoriter från tävlingen och sen väljer du om du bara vill gå vidare med ditt aktiva liv, spendera några kronor för att ha möjlighet att posta några grymma actionbilder i dina sociala medier, investera i högupplösta filer för egen framkallning eller liknande. Eller varför inte passa på att pryda väggen hemma med en tavla eller en fototapet i sovrummet? ;) 

Bilderna i galleriet har en vattenstämpel, och dessa är inte tillåtna att posta i sociala medier utan min tillåtelse. 

Läs gärna igenom frågor och svar här på sidan, och om du har några ytterligare frågor eller funderingar är det bara att antingen sms:a till 070 555 62 92 eller fyll i formuläret här

©2020 Peter Hagström / House of Humble Media

I am Peter är en del av House of Humble Media - ett medieföretag beläget i Nykvarn vars fokus ligger kring bilder och berättande. Vare sig du behöver nya porträtt till ditt företag, en fotograf till ditt bröllop eller nya bilder på barnen. I Nykvarn ligger min fotostudio, men jag har i princip hela världen som arbetsplats. Merparten av uppdragen utförs i Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Järna och Mariefred, men studion är flyttbar och kan sättas upp överallt.  Företaget utför även design och layout för tidskrifter och copyright och andra typer av textarbeten.  Har du några frågor är det bara att höra av sig. Slå en signal, eller skicka ett mejl här.

0