top of page
  • Facebook
  • Instagram

Efter fotograferingen, när bilderna är sorterade och uppladdade får du en bildlänk skickat till dig. Länken går till ett lösenordsskyddat galleri till den mejladress du angett i beställningen. 

Du anger det lösenord du fått för att logga in i galleriet. 

Fyll i ditt namn och din mejladress för enkel kommunikation genom galleriets funktioner. 

Bläddra i galleriet och hitta dina favoriter. Ett enkelt sätt är att spara dem är att skapa en favoritlista. Det gör du genom att klicka på hjärtat i bilden. Du kan spara hur många favoriter du vill och även skapa fler listor om det behövs. 

Du kommer till dina listor genom att klicka på hjärtat uppe till höger. Du ser antalet favoriter genom den röda notismarkeringen i hjärtat. 

Från din favoritlista kan du enkelt meddela mig när du är färdig med ditt val. Önskar du enbart den bild som ingår, väljer du den bilden och klickar sedan på "meddela fotograf". Där skriver du ett meddelande att du har gjort ditt val och eventuellt andra frågor/önskemål om beställningen. Du behöver också ange din postadress för leverans av bilder. 

Har du gjort fler val och vill beställa fler bilder? Det går bra att notera det också i den här rutan. Alternativt handla direkt i galleriet.

Meddelanderuta för att skicka sitt meddelande.

Du kan göra dina övriga beställningar direkt i galleriet om du vill. Välj ur hela galleriet, eller välj från dina skapade favoritlistor. Välj storlek, lägg till i kundkorgen och beställ. 

Har du några frågor, tveka inte att höra av dig. 

Beställningsinfo

Vill du enbart beställa de bilder som är inkluderade i fotograferingen? (1 bild, alt 2 bilder för syskon. 20x30 eller digital). I kassan anger du kod enligt följande:

FSKVAL1 - 1 Framkallad bild

FSKVAL2 - 2 Framkallade bilder

FSKVAL1DIGITAL - 1 digital fil

FSKVAL2DIGITAL - 2 digitala filer

​På det sättet nollas kassan och du kan checka ut utan att betala något. Se också till att välja rätt fraktsätt. För detta val väljer du "Första val Förskola". 

Paketpriser

Jag har fått en del frågor om eventuella paketpriser utöver de filer som är inkluderade, och det är klart vi ska koppla på det. Här bredvid hittar du en ny uppdaterad paketprislista. För att applicera rabatten på produkterna behöver du göra två beställningar. En för de inkluderade bildern/filerna och en för själva paketet, för att galleriet inte kan ta emot mer än en rabattkod åt gången. 

RABATTKODER

Delsumman avgör vilken rabatt du erhåller. Skriv in rabattkod enligt följande: 

FSK500 - 20% rabatt på order över 500:-

FSK1000- 30% rabatt på order över 1000:-

FSK1500 - 40% rabatt på order över 1500:-

Krångligt? Ja, det kan det nog vara ibland. Men det går också precis lika bra att mejla din beställning direkt till mig, så löser vi det. Skapa gärna en favoritlista enligt nedan, klicka på "meddela fotograf" i galleriet för att göra resan enkel. 

bottom of page